Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Öztürk geniet van Feyenoorder: 'Het schijnt dat Griezmann hem heeft gekocht'

Laatste update:

Öztürk begon de livestream met een kwinkslag. "Reageren op zo'n loting, een half jaar van tevoren, ik vind dat eigenlijk een slecht plan. Ik heb nu al spijt dat ik hier zit", aldus de journalist met een lach op zijn gezicht. "Iedereen is natuurlijk hartstikke nieuwsgierig en wil alles weten over deze loting!"

Vervolgens begint Öztürk over Antoine Griezmann, tegen wie Oranje tijdens het komende EK opnieuw gaat spelen. "Het niveau dat hij haalde is echt bijzonder. Hij heeft bijna geen fout gemaakt." De journalist noemde de aanvaller van Atlético Madrid onlangs al de beste voetballer van de wereld op dit moment.

Griezmann werd tijdens de 1-3 zege van de Madrilenen in De Kuip wel te kijk gezet door Milambo, die hem als een pleintjesvoetballer uit Rotterdam-Zuid uitkapte, waarna de Fransman even op de grond bleef liggen. "Dat was een mooie actie, daar stond ik ook van te kijken", aldus Öztürk. "Ik dacht: wie is dat? Dat bleek Antoni Milambo te zijn. Het was een bijzondere actie."

Vegter haakt in. "Het schijnt dat Griezmann nog steeds op de grond ligt." Öztürk denkt juist dat de 127-voudig international Milambo goed onthouden heeft. "Iedereen weet natuurlijk dat hij Football Manager speelt. Ik denk dat hij Milambo heeft gekocht bij zijn club, zo is hij. Hij heeft direct na afloop gekeken wie hij is en hoeveel hij kost en hem daarna vastgelegd. Het was echt een leuke actie!"

De actie van Milambo werd door het officiële account van de Champions League gedeeld op social media, waarna de reacties binnen stroomden. "Ik kan niet geloven dat dat Griezmann was", aldus een X-gebruiker. Ook een ander is onder de indruk. "Dat was respectloos!"

Milambo deed als invaller 26 minuten mee bij Feyenoord tegen Atlético. De rechtspoot, middenvelder van origine, werd door Arne Slot eerst een kwartier op de rechtsbackpositie geposteerd. Milambo sloot de wedstrijd uiteindelijk af als controleur. De Rotterdammer, die in De Kuip nog tot medio 2025 vastligt, speelde dit seizoen pas 45 minuten in de hoofdmacht van Feyenoord. Wel wist hij te scoren in het thuisduel met Vitesse (4-0 winst).

Champions League
Feyenoord
1 - 3
Atlético Madrid

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
28
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
346
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties