Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Zwaargewicht uit het Duitse voetbal pleit voor Van Gaal: 'De beste optie'

Laatste update:

Wat Ballack betreft is Van Gaal de duidelijke favoriet. "Ik zou een ervaren man nemen en Van Gaal is een uitzonderlijke coach", aldus de voormalig middenvelder van onder meer Bayern München en Chelsea tegen Kicker. "Hij is absoluut geen gemakkelijke man, maar dat hoeft niet slecht te zijn." Ballack is van mening dat de Duitse ploeg een andere aanpak nodig heeft dan in de jaren onder Flick en Joachim Löw.

"Van Gaal beschikt over vrijwel alle vaardigheden die nodig zijn voor deze klus. Hij is iemand met respect, heeft alles meegemaakt en kent het hele spectrum van het coachingsvak", gaat de oud-voetballer verder. "Dat Van Gaal uit Nederland komt is iets waar we nog aan moeten wennen." Mocht Van Gaal worden aangesteld, dan komt er voor het eerst een niet-Duitser voor de groep te staan bij de nationale ploeg.

Het is niet voor het eerst dat een gerenommeerde naam in het Duitse voetbal een campagne start voor Van Gaal. Eerder pleitten Bastian Schweinsteiger en Philipp Lahm al voor de voormalig trainer van Bayern. Van Gaal reikte tijdens het WK in Qatar tot de kwartfinale, toen hij werd uitgeschakeld door Argentinië. Duitsland kwam niet verder dan de poulefase. De Duitsers zijn als gastland al geplaatst voor het EK volgend jaar.

Meer nieuws

'Driessen had vroeger de uitstraling van een doperwt, maar is erg goed geworden'
18
'Nagenoeg alles was rond met PSV, maar toen belde Feyenoord...'
1
Ook Feyenoord presenteert jaarcijfers: 'Sportief succes betaalt zich uit'
13
Van Europa veroveren met Brobbey en Ihattaren naar avonturier: 'Dit is mijn pad'
4
'Van mij hoeft Ajax niet te winnen. Ik hoop dat ze geen coëfficiënten pakken'
68
Driessen houdt hoop in Ajacied: 'Hij bakte er bij Feyenoord eerst ook niks van'
59

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties