Jürgen Klopp: 'Dat vergeet je constant als je Sepp van den Berg ziet'
Vrijdag, 12 juli 2019 om 06:35

Liverpool startte de voorbereiding op het nieuwe seizoen donderdag met een ruime overwinning op Tranmere Rovers: 0-6. Sepp van den Berg moest het duel op Prenton Park echter vanaf de zijlijn meemaken. De van PEC Zwolle overgekomen verdediger wacht na zijn transfer nog op groen licht van de wereldvoetbalbond FIFA.

Jürgen Klopp reageert op de clubsite op de vraag of Van den Berg komend seizoen deel zal uitmaken van zijn A-selectie. "Het hangt ervan af. Ik open de deur, maar de jongens moeten er nog steeds zelf doorheen. Het is een heerlijke voetballer die door de regels van de FIFA nu niet beschikbaar is. We hebben ook andere goede voetballers."

Meer: ‘Virgil van Dijk is ermee begonnen en nu noemt iedereen me zo’ | Kuyt wijst voorbeeld voor Feyenoord en Oranje aan: ‘Daar ligt echt de basis’

"Hij dacht dat zijn toekomst bij Liverpool lag en ik dacht er net zo over. Nu is hij hier en laten we aan de slag gaan. Hij is zeventien jaar en dat vergeet je constant als je hem ziet. Maar hij moet nog veel leren als zeventienjarige. Het goede is dat hij daar heel veel tijd voor heeft, dus alles zal in orde komen."

Liverpool verdeelde de doelpuntenproductie donderdag evenredig over de speelhelften. Nathaniel Clyne opende de score en Rhian Brewster scoorde twee keer voor rust. Na de onderbreking waren ook Curtis Jones, Divock Origi en Bobby Duncan goed voor een doelpunt.

 
Meer video's
 
Vriendschappelijk (clubs)
 
Liverpool
 
Jürgen Klopp
 
Nathaniel Clyne
 
Sepp van den Berg

>
Club Vriendschappelijke wedstrijd
Tranmere Rovers
0
6
Liverpool
Donderdag, 11 juli 2019 om 20:30
Meer nieuws
   
22:51
22:51
Koeman: 'Die anderen shockeren, en het doet me pijn dat ze een podium krijgen'
5
   
22:38
22:38
Paris Saint-Germain heeft bij terugkeer Neymar weinig last van Ajax-opponent
4
   
22:23
22:23
Marco Reus zorgt diep in blessuretijd voor verlossend slot van spektakelstuk
8
   
21:56
21:56
Brobbey bezorgt Ajax zege met eerste treffer; NEC behoudt koppositie in periode
26
   
21:42
21:42
'De keuze voor Nederland was een van de beste die ik had kunnen maken'
3
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties