<
In de wandelgangen
Liverpool hoopt op transfer van Griezmann naar Barcelona
Vrijdag, 12 juli 2019 om 11:00

De Mexicaanse club Quetetaro heeft Sven Braken in het vizier, maar heeft zich niet gemeld bij NEC. De belangstelling voor de aanvaller sluimert al sinds de winterstop. (Omroep Gelderland)

Het lijkt erop dat Rodrigo deze zomer toch bij Valencia blijft. Napoli heeft concrete interesse in de aanvaller, die in financieel opzicht er echter amper op vooruit gaat als hij naar Napels vertrekt. (Mundo Deportivo)

Liverpool hoopt dat de transfer van Antoine Griezmann naar Barcelona rondkomt. De Engelsen denken dat de Catalanen de vraagprijs voor Philippe Coutinho in dat geval drastisch zullen laten zakken. (Daily Mail)

Duván Zapata is uitgegroeid tot dé kandidaat om bij West Ham United de vertrokken Marko Arnautovic op te volgen. De Londenaren hebben geen moeite met de vraagprijs van Atalanta voor de spits: vijftig miljoen euro. (The Sun)

Indien de komst van Zapata niet haalbaar is, schakelt West Ham over naar Diego Costa. De aanvaller van Atlético Madrid geniet ook belangstelling van Wolverhampton Wanderers en Everton. (Diverse Engelse media)

Rodrigo De Paul wil Udinese verlaten, maar zijn contract tot medio 2023 vormt een groot obstakel. Internazionale, Napoli en Tottenham Hotspur houden de situatie rondom de buitenspeler annex Argentijns international in de gaten. (The Sun)

Poll
Vind jij dat Liverpool een poging moet wagen om Philippe Coutinho terug te halen?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties