<
In de wandelgangen
Paris Saint-Germain ziet opvolger Neymar in Manchester
Vrijdag, 12 juli 2019 om 13:15

Borussia Dortmund volgt de ontwikkelingen rondom Bobby Duncan. De jeugdige aanvaller, die eerder begeerd werd door Bayern München en RB Leipzig, lijkt komend seizoen bij Liverpool niet veel aan spelen te zullen komen. (BILD)

Manchester United, Tottenham Hotspur, Juventus, Paris Saint-Germain en RB Leipzig zijn elkaars concurrenten in de strijd om Ryan Sessegnon. Fulham wil minimaal 25 miljoen euro voor het talent. (The People)

Paris Saint-Germain neemt waarschijnlijk afscheid van Neymar deze zomer. De Franse grootmacht ziet in Leroy Sané van Manchester City de ideale opvolger van de Braziliaanse aanvaller. (Sport)

Liverpool heeft huurinteresse van Rangers FC en Leeds United in Ryan Kent afgeslagen. De buitenspeler mag zich in de voorbereiding bewijzen nu Sadio Mane, Mohamed Salah en Roberto Firmino nog afwezig zijn. (The People)

Slecht nieuws voor Arsenal: Bournemouth voelt niet de noodzaak om Ryan Fraser te verkopen. Ofschoon hij een aflopend contract heeft, is de buitenspeler een belangrijke kracht voor manager Eddie Howe. (The Sun)

AS Roma heeft Gianluca Mancini bijna binnen. De verdediger van Atalanta kost in totaal twintig miljoen euro: een huurovereenkomst voor 2019/20 en een verplichte optie tot koop. (Corriere dello Sport)

Poll
Denk jij dat Leroy Sané volgend seizoen voor Paris Saint-Germain speelt?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties