<
In de wandelgangen
Barcelona hanteert vraagprijs van tien miljoen euro
Zondag, 15 december 2019 om 00:15

Paul Pogba is niet uit op een winterse transfer. Dat is ook het standpunt van Manchester United, dat hooguit volgend jaar zomer bereid is om de middenvelder voor de hoofdprijs van de hand te doen. (The Independent)

Barcelona heeft meerdere Premier League-clubs laten weten dat Moussa Wagué niet te koop is. De rechtsback annex Senegalees international kwam dit kalenderjaar maar zes keer in actie in de hoofdmacht. (Marca)

Barcelona heeft een prijskaartje van tien miljoen euro geplakt op Jean-Clair Todibo. De verdediger, die in januari transfervrij overkwam van Toulouse, heeft de clubleiding het afgelopen jaar niet kunnen overtuigen. (Mundo Deportivo)

Napoli hoopt Lucas Torreira op huurbasis over te nemen van Arsenal. Indien the Gunners daar niet aan meewerken, kunnen ze een bod vanuit Italië ter waarde van 25 miljoen euro verwachten. (Diverse Italiaanse media)

Ante Rebic hoopt in januari terug te keren bij Eintracht Frankfurt. De vleugelspits speelt momenteel op huurbasis bij AC Milan, maar heeft reeds contact gehad met Eintracht over een terugkeer naar Duitsland. (Diverse Italiaanse media)

Strahinja Pavlovic ondergaat maandag een medische keuring bij AS Monaco, dat minimaal tien miljoen euro aan Partizan Belgrado betaalt. De achttienjarige centrale verdediger maakt het seizoen wel af bij de Serviërs. (Le10Sport)

Poll
Denk jij dat Paul Pogba komende zomer een transfer gaat maken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties