Ziyech nodigt vijf personen uit voor chique reis naar Londen
Zaterdag, 11 juli 2020 om 11:24

Voetballers zijn anno 2020 meer dan ooit actief op social media. Topspelers als Memphis Depay, Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic geven bijna dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een kijkje in hun privé(leven). Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Hakim Ziyech is op het vliegtuig naar Londen gestapt. De aanvaller, die de overstap maakt van Ajax naar Chelsea, reisde vrijdag samen met enkele naasten in een privévliegtuig naar de hoofdstad van Engeland. Ziyech had in totaal vijf man uitgenodigd om mee te gaan. Zo gingen onder meer zaakwaarnemer Mustapha Nakhli en kickbosker Aziz Kallah, een goede vriend van Ziyech, mee naar Londen. Ook vriend Jercely Cabral, de tweelingbroer van Jerson Cabral die Ziyech leerde kennen in dienst van FC Twente was aanwezig, alsmede zijn huisgenoot uit Amsterdam: Gerben. "Weer een nieuw land om te veroveren. Londen, hier komen we", schrijft zaakwaarnemer Nakhli op Instagram.

Yet another country to conquer, London here we come! ????????

null

Meer: Seedorf voorspelt één specifieke ‘grootste uitdaging’ voor Ziyech bij Chelsea | Promes enthousiast over nieuwkomer: ‘Je kan zien dat hij kan voetballen’

??

null

Voordat hij op het vliegtuig stapte, nam Ziyech nog afscheid van zijn moeder.

??

null

 
Eredivisie
 
Ajax
 
Hakim Ziyech

Meer nieuws
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties