<
In de wandelgangen
Lasse Schöne hoopt snel duidelijkheid te krijgen
Dinsdag, 1 december 2020 om 09:45

Internazionale is in de markt voor Phil Jones. De centrumverdediger, die geen basisplaats heeft bij Manchester United, moet the Red Devils minstens zes miljoen euro opleveren bij een transfer. (Diverse Engelse media)

Internazionale is daarnaast ook bezig met het binnenhalen van Rodrigo De Paul. De Argentijnse vleugelaanvaller, met een prijskaartje van veertig miljoen euro om zijn nek, is tevens op de radar verschenen van Juventus. (Diverse Italiaanse media)

Genoa en Lasse Schöne willen in januari met wederzijds goedvinden uit elkaar. De Deense middenvelder, met een aflopend contract, staat niet ingeschreven bij Il Grifone voor de Serie A en wil daarom vertrekken. (Diverse Italiaanse media)

De clubs staan in de rij voor Hamza El Kaouakibi. De door Bologna aan FC Südtirol verhuurde rechtsback staat naast Sampdoria op de lijstjes van Genoa en Udinese. (Transfermarketweb)

Pedro Gonçalves, beter bekend onder zijn voetbalnaam Pote, mag zich verheugen op belangstelling van Napoli. De aanvallende middenvelder beschikt over een ontsnappingsclausule van zestig miljoen euro in zijn contract bij Sporting Portugal. (Tutto Napoli)

Internazionale ondervindt stevige concurrentie van Juventus in de strijd om Olivier Giroud. De Franse aanvaller wil Chelsea verlaten om zo in beeld te blijven bij de Franse bondscoach Didier Deschamps. (Tuttosport)

Poll
Zou Lasse Schöne nog wat zijn voor Ajax?
Dat denk ik wel
Dat denk ik niet
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties