<
In de wandelgangen
Mourinho werkt aan deal van 30 miljoen met Real
Dinsdag, 12 januari 2021 om 12:45

Tottenham Hotspur moet nog steeds rekening houden met het vertrek van Harry Winks. Een eerste bod van Valencia werd van tafel geveegd door José Mourinho, maar de Spaanse club geeft niet op in de strijd om de middenvelder. (Daily Mail)

FC Twente werkt mee aan een tussentijds vertrek van Lindon Selahi. De middenvelder, met een contract tot aankomende zomer in Enschede, wordt met name gevolgd door clubs uit België. (TC Tubantia)

José Mourinho heeft zijn zinnen gezet op Éder Militão, die in januari al naar Londen zou moeten komen. Real Madrid vraagt minstens dertig miljoen euro voor de door Tottenham Hotspur begeerde centrumverdediger. (Daily Mail)

AC Milan wil Brahim Díaz definitief overnemen van Real Madrid. Beide clubs praten binnenkort over een permanente overgang van de dit seizoen verhuurde middenvelder. (Il Corriere dello Sport)

AC Milan onderzoekt daarnaast de mogelijkheden om Fikayo Tomori over te nemen van Chelsea. De verdediger, die geen basisplaats heeft onder manager Frank Lampard, staat voorlopig echter wel op een schaduwlijstje van de koploper in de Serie A. (Sky Italia)

Mounir El Allouchi heeft zich in de kijker gespeeld van verschillende Turkse clubs. De middenvelder kan ook een nieuw contract tekenen bij NAC Breda, al hebben beide partijen nog geen akkoord weten te bereiken. (Voetbal International)

Poll
Zie jij Éder Militão naar Tottenham Hotspur vertrekken?
Ja
Nee
Meer sportnieuws
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties