Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'

Laatste update:

Van Halst is al jaren in dienst als analist van Ziggo Sport, maar hield zich het afgelopen jaar vooral bezig met Ajax. Van Halst stapte in als voetbalcommissaris met als hoofdtaak het controleren van directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Na een desastreus uitgepakte transferzomer werd Mislintat ontslagen en begon Van Halst als interim-algemeen directeur van Ajax. Per 15 maart is Van Halst volledig uit dienst van de Amsterdamse club.

"Jan van Halst zit vanavond bij Rondo. Ik ben benieuwd", reageert Valentijn Driessen in de podcast Kick-off van De Telegraaf. "Ze zoeken elkaar niet op, hè?", zegt Verweij cynisch.

"Valentijn heeft het ooit een 'incestueuze kliek' genoemd bij Ajax, maar dat geldt voor Rondo inmiddels ook wel natuurlijk", zegt Verweij.

Van Halst wil blijkbaar niet met De Telegraaf praten. "Ik heb een keurig verzoek ingediend of Jan van Halst een keer zijn verhaal wilde doen, maar hij zoekt liever zijn vrienden van Ziggo op."

Presentator Pim Sedee snapt dat 'ergens wel'. "Maar waarom?", vraagt Verweij. "Bij De Telegraaf wordt hij harder aangepakt", reageert Sedee. Volgens Verweij is het niet persoonlijk. "Van Halst kan ook een interview geven aan het Algemeen Dagblad, Voetbal International of de NOS, toch?"

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Spaan baalt van Ajax-vertrek: 'In een kwartier YouTube zag ik hoe goed hij is'
3
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Premier League-spits ondergaat therapie: 'Ik smeekte een blessure te krijgen'
0
De selectie van het Nederlands elftal voor het EK voetbal 2024: de kanshebbers
53
Sevilla kondigt emotioneel afscheid aan: clubicoon vertrekt na 684 wedstrijden
16
Duitsland maakt definitieve selectie voor EK in eigen land bekend
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties