Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aan slepende soap rond Raphinha lijkt maar geen einde te komen

Laatste update:

De transfersoap rondom Raphinha begon bij Arsenal. The Gunners legden eerder dit jaar een eerste aanbieding neer bij Leeds, maar dit bod werd afgeslagen door de club. Daarna was het Barcelona dat verschillende pogingen ondernam om de Braziliaan in te lijven. Het hoogste bod van de Catalanen dateert van donderdag: 50 miljoen euro plus 10 miljoen euro aan bonussen. De derde club die zich meldde was Chelsea, volgens Romano boden zij eerder deze week een bedrag tussen de 70 en 75 miljoen euro. Dit laatste bedrag van de Londenaren werd geaccepteerd door Leeds, maar Raphinha wil wachten op Barcelona. De 25-jarige aanvaller is persoonlijk al akkoord met een transfer van Spanje en hoopt dat Barça nog bereid is om over het bod van Chelsea heen te gaan.

Of Barcelona over het bod van Chelsea heen wil gaan, hangt volgens Marca af van de situatie rond Ousmane Dembélé. De Franse aanvaller is al maandenlang met de club aan het bakkeleien over een nieuw contract, aangezien zijn oude verbintenis bij Barcelona op 1 juli afliep. Barça legde al verschillende aanbiedingen bij de entourage van Dembélé weg, echter zijn club en speler nog niet tot een akkoord gekomen. Volgens de Spaanse krant zal de Fransman binnen enkele dagen een beslissing nemen over zijn toekomst.

Raphinha speelde afgelopen seizoen in 35 wedstrijden mee voor Leeds en maakte daarin 11 doelpunten. De dribbelaar maakte veel indruk bij the Peacocks waardoor de interesse uit de internationale top al snel na het seizoen op gang kwam. Raphinha heeft nog een contract tot medio 2024 bij Leeds.

Waar zie jij Raphinha komend seizoen spelen?

Meer nieuws

Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
Rensch onthult: 5 Ajax-spelers gingen gesprek aan met fans na uitfluiten Taylor
4
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9
Oranje-tegenstander Oostenrijk moet na Alaba volgende sleutelspeler missen op EK
1

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties