Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'

Laatste update:

Schouten was bij het eerste doelpunt van de Eindhovenaren belangrijk. Hij verlengde een corner met de borst, waarna de bal via Saïd Bakari in het doel rolde. "Daar ben ik wel heel blij mee. Het is toch extra leuk dat als je later deze wedstrijd terugkijkt, dat je dan hebt gescoord."

Mede door zijn doelpunt besloot PSV het kampioensduel winnend en is het officieel voor de 25ste keer in de clubgeschiedenis de beste van Nederland. "Leuk man. We wisten dat het eraan zat te komen, maar uiteindelijk moet je toch wachten op dit moment."

"Hiervoor ben ik hiernaar teruggekomen", vervolgt de van Bologna overgekomen controleur. "Dat dat dan in het eerste seizoen lukt, daar heb ik gewoon geen woorden voor. Daar ben ik heel trots op en heel blij mee."

Schouten herkent zich in het idee dat hij een sleutelspeler is in het elftal van Bosz. "Ik voel een bepaalde verantwoordelijkheid, als het goed gaat maar ook als het slecht gaat. Ik ben heel tevreden over mijn seizoen en die van het team, want wat wij neerzetten is echt geweldig."

"Vandaag is misschien niet geweldig, want we speelden geen goed voetbal. Maar je wint hem wel weer en dat is ook een klasse van een goed team. We vullen elkaar op elke positie van het veld heel goed aan. Het klikt gewoon en dat zie je ook heel vaak terug", verklaart hij de kracht van dit PSV.

"Dit is ook het seizoen waarin je centrale verdediger bent geworden", stelt ESPN-presentator Milan van Dongen vervolgens. "Ja. Of ik daar nou blij mee moet zijn is wat anders", antwoordt Schouten lachend. "Nee, als het moet doe ik het, maar ik ben een middenvelder."

"Ik mag hopen dat het vandaag wel een beetje losgaat", besluit Schouten, die reikhalzend uitkijkt naar de feestviering en vervolgens bij het interview wordt weggetrokken door Johan Bakayoko en Ismael Saibari.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
3
Bayern-directeur verwijst hardnekkig trainersgerucht resoluut naar de kliko
8
Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
5
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
7
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
15
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties