Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'

Laatste update:

Komend weekend eindigt zowel de Eredivisie als de Premier League, waarna Feyenoord en Liverpool de overstap van trainer Arne Slot wereldkundig zullen maken. De Rotterdammers zijn al weken op zoek naar een vervanger van de succescoach en de naam van Pusic valt daarbij regelmatig.

"Het is uiterst eervol dat mijn naam wordt genoemd", reageert Pusic tegenover de ochtendkrant. "Dat laat wel zien dat er waardering is voor wat ik heb neergezet bij Feyenoord." Pusic was tussen juli 2021 en oktober 2023 werkzaam als assistent-trainer van Slot in De Kuip.

Pusic wil zijn oud-collega dan ook complimenteren. "Laat ik allereerst zeggen dat het een fantastische stap is die Arne gaat maken. En die heeft hij ook dik verdiend, want hij heeft het geweldig gedaan bij Feyenoord."

Dat Pusic wordt genoemd als opvolger van Slot, ziet hij als een erkenning van zijn werk. "Natuurlijk streelt het dat mijn naam genoemd wordt bij zo'n grote club. Meer kan ik er op dit moment niet over zeggen."

"Mijn contract bij Shakhtar loopt nog twee jaar door en ondanks de zware omstandigheden heb ik het hier naar mijn zin. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen", besluit Pusic voorzichtig.

De zoon van Pusic, Noah, speelt nog altijd in het beloftenelftal van Feyenoord. De negentienjarige middenvelder uit Arnhem beschikt in Rotterdam-Zuid over een aflopend contract, al heeft de Stadionclub de optie om die verbintenis met een seizoen te verlengen. Het is vooralsnog onbekend of Feyenoord daar al een besluit over heeft genomen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Vangelis Pavlidis lijkt AZ te verlaten voor Champions League-deelnemer
20
'Gimenez topprioriteit voor Milan; enorme vraagprijs kan struikelblok vormen'
35
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
2
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Liverpool wil concurrent óf vervanger van Salah uit de Premier League strikken
5
'Real Betis wil dure en overbodige reservespeler overnemen van Ajax'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties