Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Advies Tadic gaf mede de doorslag: 'Hij was heel enthousiast over Feyenoord'

Laatste update:

"Ik heb het ook gehoord. Maar wat kan mij het schelen?", vraagt Spajic zich hardop af in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Een aantal clubs had interesse, waaronder Feyenoord. Ik kende deze club natuurlijk van naam en heb mijn ploeggenoot Tonny Vilhena wat informatie gevraagd. Hij was enthousiast. 'Jij past bij Feyenoord', zei hij." De verdediger werd vanzelf steeds enthousiaster over de Rotterdamse club. "Tonny sprak over het fanatieke publiek, de cultuur van de club. Zelf ben ik me ook gaan verdiepen."

Spajic had in de afgelopen transferperiode naast Feyenoord nog enkele opties in Europa. "Ik kon naar clubs die in hun competities een marginale rol spelen. Daar had ik geen zin in. Feyenoord is een topclub, doet altijd mee om de bovenste plaatsen. Voor mij is dat de reden geweest te komen. Ambitie, heel simpel. Ik wil om prijzen spelen en ik ben ervan overtuigd dat dit kan in Rotterdam", aldus de huurling, die voorlopig op zes wedstrijden staat in het shirt van Feyenoord.

Feyenoord bereidt zich voor op duel met CSKA: 'Winnen om nog mee te doen'

De 27-jarige verdediger was bij FK Krasnodar een vaste waarde, maar vanwege de coronacrisis veranderde zijn status al snel in Rusland. "Covid-19 veranderde alles, ook bij mij. Krasnodar moest inkrimpen, er mochten minder buitenlandse spelers onder contract staan. Ik was aanvoerder van de club en ineens overbodig", zo verzucht de fysiek sterke Feyenoord-verdediger. "Als er een club zou komen, kon ik op huurbasis vertrekken. Ik kan er heel moeilijk over doen, maar zo gaat dat in voetbal, zo gaat dat in het leven. Ik draai het liever om: zonder al dit gedoe, had ik nu niet bij Feyenoord gezeten."

Spajic is nu al enorm enthousiast over zijn nieuwe werkomgeving in Rotterdam. De stad krijgt zelfs de titel amazing mee. "Feyenoord qua faciliteiten, uitstraling, historie en spelersgroep een topclub. Dit is precies wat ik wilde, het lijkt wel een beetje op Anderlecht waar ik twee geweldige jaren heb gehad en kampioen ben geworden. Ik hoop datzelfde gevoel ook hier te kunnen krijgen." Spajic hoorde goede verhalen over Feyenoord van Dusan Tadic, collega-international bij de Servische nationale ploeg en tevens een goede vriend.

"Natuurlijk heb ik hem even gebeld nadat ik medisch was gekeurd. Hoe is de Nederlandse competitie? Wat wist hij over Feyenoord? Dusan was heel enthousiast, hij heeft het hier al heel lang naar zijn zin. We hebben elkaar ook een beetje geplaagd, dat we elkaar wel zouden zien in het veld. Ik kijk ernaar uit straks tegen hem te spelen (op 17 januari, red.)." Spajic kent inmiddels de verhoudingen tussen beide topclubs uit de Eredivisie. "Sinds ik in Rotterdam ben, weet ik dat Ajax de grote rivaal is. Hier heerst zo'n beetje hetzelfde sentiment als in Belgrado tussen Rode Ster en Partizan Belgrado. Aartsrivalen."

Feyenoord zou Uros Spajic definitief moeten overnemen van FK Krasnodar

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
5
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties