Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat incasseert flinke domper bij debuut in Premier League

Laatste update:

West Ham startte sterk aan de wedstrijd, maar Advocaat keek vanaf de zijlijn tevreden toe hoe Wes Brown en John O'Shea wel raad wisten met diverse voorzetten van de Londenaren. Voor Brown zat het duel er al na twaalf minuten op. De verdediger kwam verkeerd neer en moest zich laten vervangen door Santiago Vergini. Sunderland had daarna uitzicht op de 0-1, maar Jermain Defoe en Connor Wickham waren onzorgvuldig in de afwerking.

De ploeg van Sam Allardyce liet zich richting de rust niet onbetuigd. Kevin Nolan en Diafra Sakho zorgden voor gevaar in het doelgebied van Costel Pantilimon, die naderland ook in actie moest komen op een schot van afstand van Alexandre Song. Na de onderbreking hielden de ploegen elkaar lang in evenwicht en werden goede periodes van balbezit afgewisseld. Twee minuten voor het einde maakte Sakho een einde aan een periode van 438 minuten zonder goal op Upton Park. Na voorbereidend werk van invaller Nene en Mark Noble schoot de aanvaller de bal laag in de verre hoek: 1-0. Sunderland kwam het late tegendoelpunt niet meer te boven.

Premier League
West Ham United
1 - 0
Sunderland
Denk jij dat Sunderland boven de rode streep eindigt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
23
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
54
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties