Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Advocaat zwaait 'echte Feyenoorder' uit': 'Trots dat ik hier heb gewerkt'

Laatste update:

Technisch directeur Frank Arnesen gunt Bakkati de stap naar de Major League Soccer, maar vindt diens vertrek aan de andere kant ook jammer. "Hij is een jonge maar erg talentvolle trainer die erg goed bij ons en de spelers paste. We hadden hem graag in onze eigen gelederen gehouden. Dat neemt natuurlijk niet weg dat we hem heel veel succes wensen in de Verenigde Staten", zo benadrukt de Deense bestuurder in een eerste reactie op het vertrek van de hulptrainer.

"Feyenoord is een prachtige club. Ik heb hier met heel veel fijne mensen samen kunnen werken, van onder tot boven in de organisatie", verklaart de vertrekkende Bakkati. "Dat is toch iets speciaals. En natuurlijk het fantastische Legioen. Ik ben er trots op dat ik in De Kuip heb mogen werken, ten overstaan van al die trouwe supporters. Ik heb best veel clubs gehad, maar ik vertrek hier als een echte Feyenoorder."

Bakkati kwam vorig jaar samen met Stam binnen bij Feyenoord. Laatstgenoemde besloot echter om ik oktober al te vertrekken, een dag na de smadelijke 4-0 nederlaag tegen Ajax. Bakkati bleef de club trouw en werd opgenomen in de technische staf van Dick Advocaat, de opvolger van Stam bij Feyenoord. De samenwerking zou normaal gesproken een vervolg krijgen volgend seizoen, maar daar is nu geen sprake meer van. Bakkati werkte met Stam eerder samen bij Jong Ajax, Reading en PEC Zwolle.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties