Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AFCA reageert met drie veelzeggende woorden op toenadering Ajax tot Overmars

Laatste update:

Het statement wordt ingeluid door drie veelzeggende woorden: 'Driemaal is scheepsrecht.' Supportersclub AFCA doelt daarmee op de twee mislukte pogingen en hoopt dat de oud-aanvaller in de toekomst terugkeert bij de club.

"Ook de AFCA Supportersclub heeft kennisgenomen van de meest recente berichtgeving over Marc Overmars", zo klinkt het. "Hierin komt naar voren dat Overmars tweemaal is benaderd voor een terugkeer bij Ajax. Onze reactie: 'driemaal is scheepsrecht'."

"De AFCA Supportersclub komt op voor de belangen van de fanatieke supporters van ons aller Ajax. Onze mening hebben wij op de tribune meerdere malen verkondigd, en wij zullen deze ook op dit moment niet onder stoelen of banken steken."

Vervolgens richt de supportersclub zich tot Michael van Praag. "Het is teleurstellend om te zien dat de huidige voorzitter van de RvC, die deze functie 'tijdelijk' bekleedt, aan de NOS heeft laten weten dat een terugkeer er niet in zit zolang hij op die positie zit."

Reactie Van Praag


Van Praag gaf bij de NOS tekst en uitleg over de situatie rond Overmars. "Danny Blind heeft hem op persoonlijke titel benaderd", aldus de voorzitter van de RvC. "Is het gek dat hij contact heeft met Overmars? Nee. Danny behartigt de zaken van zijn zoon Daley en Overmars heeft laten weten eventueel geïnteresseerd te zijn in hem."

Van Praag ontkent contact te hebben gehad met Overmars. "Er zijn misschien wel meer mensen die lid zijn van de vereniging van Ajax die hem hebben gevraagd of een terugkeer bespreekbaar is, maar daar heb ik niet zoveel mee te maken. Bij ons (de huidige RvC, red.) is het in ieder geval niet bespreekbaar. In mijn periode keert Overmars niet terug bij Ajax. Dat kan ik uitsluiten."

Supportersclub AFCA benadrukt Overmars nooit te zullen laten vallen. "Hopelijk tot snel bij de club waar zowel jij als wij enorm veel van houden. En als mensen het veld moeten ruimen om tot een terugkeer van jou te komen, dan is dat maar zo", klinkt het tot besluit.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
1
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
27
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
4
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties