Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay fileert één PSV'er: 'In de UCL kan je niet met hem komen aanzetten'

Laatste update:

"Als je het over versterkingen hebt...", begint de oud-prof bij het praatprogramma, "dan is dat wel echt de positie waar PSV zich moet versterken. Straks ga je de Champions League in en dan kan je niet met Ramalho komen aanzetten. Hij is gewoon een bron van onrust. Hij heeft totaal geen oog voor wat er in zijn omgeving speelt."

"Hij is ook altijd verrast. Hij loopt altijd achter de feiten aan. Als je straks op Europees niveau gaat spelen wordt je nog meer getest. Dan krijg je misschien nog wel betere spitsen tegenover je, dan kan je niet met Ramalho centraal achterin gaan spelen."

Earnest Stewart, technisch directeur van PSV, is eveneens aanwezig bij het programma en krijgt de vraag of hij het eens is met de kritiek op de Braziliaanse verdediger.

"Ik zal niet ingaan op individuen", reageert de Amerikaan. "Hij is onderdeel van onze selectie en er zijn een aantal zaken die hij ook meebrengt in onze groep, hoe hij daar mee omgaat. Peter (Bosz, red.) stelt hem niet voor niks op."

"Anderzijds, we hebben Armel Bella-Kotchap, die gewoon lang geblesseerd is, die geopereerd is en over twee weken weer terug is. Hij zal ook de concurrentiestrijd weer aangaan. Maar we zullen ook in de komende transferwindow, los van de positie, kritisch kijken naar onze selectie en hoe we ons kunnen versterken."

Ramalho beschikt in Eindhoven over een aflopend contract. Gaat PSV deze verlengen? "Op dit moment nog niet", reageert Stewart. "In de toekomst zou dat zeer zeker kunnen."

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
45
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties