Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Afellay raakt in felle discussie: 'We kunnen wel de moraalridder uithangen...'

Laatste update:

Dinsdag werd bekend dat Twente in vergevorderde onderhandeling was met Spartak Moskou, dat Ugalde de duurste uitgaande transfer ooit wilde maken. De Russische topclub betaalt in totaal vijftien miljoen euro (inclusief bonussen) voor de 21-jarige spits.

Vooral vanwege de omvang van het bedrag begrijpt Afellay de discussie niet. "Het is een recordtransfer, daar wordt de club toch ook beter van?", stelt de analist zondagavond.

Als presentator Sjoerd van Ramshorst Afellay op het morele aspect wijst, blijft Afellay bij zijn punt. "Mogen spelers nu de politieke problemen gaan oplossen? Als jij je kunt verbeteren en vijf, zes keer meer kunt gaan verdienen, kunnen we allemaal wel de moraalridder uithangen, maar dat is gewoon niet zo."

"Twente was een paar jaar geleden bijna dood. Als zij dit bedrag kunnen krijgen en de speler wil dat ook… En het is gewoon een legale constructie, toch? Dus ik begrijp de discussie niet."

Afellay vindt dat spelers, in welk land dan ook, niet de dupe moeten worden van politiek. En zo wel, moet daar eenduidig beleid in komen. "NEC haalt ook een speler uit Israël (Tjaronn Chery, gehuurd van Maccabi Haifa, red.), en dat kan dan wel. Dat is meten met twee maten."

"Spelers moeten niet geassocieerd worden met politiek. En clubs hebben de vrijheid te onderhandelen als de regels daarnaar zijn."

Meer nieuws

Ajax hakt knoop door: Menno Geelen wordt tijdelijk algemeen directeur
7
Antony zet enorme tattoo van zichzelf uit zijn periode bij Ajax op zijn rug
8
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
37
'Arbiter Marciniak wordt van openingsduel EK gehaald na enorme blunder in CL'
48
Bosz gaat tijdens persconferentie PSV in op beschuldigend statement van Noa Lang
11
PSV moet door keuze Utrecht vermoedelijk diep in de buidel tasten voor Flamingo
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties