Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller

Laatste update:

"Het gaat wel goed met hem, maar hij traint nog niet met de groep", zegt Bosz op de persconferentie. "Hij moet eerst bij ons aansluiten voordat hij kan spelen. Dat is nog niet gebeurd."

PSV heeft dit seizoen nog drie wedstrijden te spelen in de Eredivisie, waaronder de mogelijke kampioenswedstrijd aanstaande zondag tegen Sparta. Daarna gaan de Eindhovenaren nog op bezoek bij Fortuna Sittard en ontvangt het op de slotdag van de competitie nog RKC Waalwijk, dat tegen degradatie strijdt.

"Het seizoen is over zestien dagen al afgelopen dus we moeten kijken of Lang zijn rentree nog kan maken. Het wordt krap of hij nog voor het einde van het seizoen minuten kan maken", aldus Bosz. Op 16 juni staat de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK op het programma. Mocht Lang dit seizoen geen minuten meer maken, is het zeer onwaarschijnlijk dat hij meegaat naar Duitsland met de selectie van bondscoach Ronald Koeman.

Sergiño Dest


Op de langdurig geblesseerde spelers na, beschikt Bosz verder over een fitte selectie voor de wedstrijd tegen Sparta. Isaac Babadi ligt volgens de trainer op schema om aan te haken bij de voorbereidingen op het volgende seizoen. Ook Sergiño Dest is er niet bij.

De jonge Amerikaan zal binnenkort geopereerd worden en dan staat hem een lange revalidatie van negen maanden te wachten. De vleugelverdediger scheurde onlangs zijn kruisband af en zal dus pas in 2025 weer op het veld staan.

"Dit is een enorme domper, ook voor de gehele groep. Iedereen was down. Het is knap dat hij (Dest, red.) de knop heeft omgezet." Dest zal er zondag gewoon bij zijn wanneer PSV gekroond kan worden tot landskampioen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
65
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties