Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Afscheid bij Feyenoord door aflopend contract? 'Wil nu genieten van mijn tijd'

Laatste update:

Jahanbakhsh speelt sinds de zomer van 2021 voor Feyenoord, dat destijds slechts 1 miljoen euro overmaakte aan Brighton & Hove Albion voor zijn diensten. Sindsdien kwam de buitenspeler 97 keer in actie namens de Stadionclub. Jahanbakhsh was tot dusver goed voor zeventien doelpunten en vijftien assists.

Mogelijk neemt de 83-voudig international van Iran komende zomer afscheid van Feyenoord, daar zijn huidige verbintenis afloopt. De regerend landskampioen kan ervoor kiezen Jahanbakhsh langer te behouden, maar heeft nog geen definitief besluit genomen. Transfermarkt schat de marktwaarde van de routinier overigens nog altijd op zo'n 3,7 miljoen euro.

Jahanbakhsh zelf weet ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "'Ik wil nu genieten van mijn tijd bij Feyenoord, dat doe ik iedere dag en ben ik bezig met de ploeg en de jongens." De rechtspoot wil niet onthullen of hij al met directeur Dennis te Kloese heeft gesproken. "We hebben veel wedstrijden te spelen en mijn focus ligt bij Feyenoord. We zullen zien wat de toekomst gaat brengen."

Terugkeer


De vleugelspits moest de heenwedstrijd tegen AS Roma (1-1) van vorige week missen, maar kan donderdagavond in Italië zijn eerste minuten namens Feyenoord in 2024 maken. "Ik heb natuurlijk veel wedstrijden gemist, maar ben heel blij om terug te zijn. Als speler wil je graag wedstrijden spelen voor de club", aldus Jahanbakhsh.

Tijdens de Azië Cup heeft Jahanbakhsh zijn werkgever op afstand kunnen volgen. "Elke wedstrijd heb ik geprobeerd om te kijken als ik tijd had. Hoe het ging met het team, daar ben ik blij mee. We hebben veel wedstrijden gewonnen en zijn door in de beker."

Jahanbakhsh is donderdagavond nog niet fit genoeg om te starten in Rome. Dat onthulde trainer Arne Slot tijdens het persmoment van woensdag. De aanvaller heeft deze week slechts één à twee keer meegetraind. "En dat is te weinig", oordeelde de succescoach.

In het heenduel kopte Igor Paixão de Rotterdammers op voorsprong, waarna Romelu Lukaku in de tweede helft voor de 1-1 eindstand zorgde. Het duel in Stadio Olimpico begint donderdag om 21:00 uur.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties