Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Akpom uploadt vlog op YouTube en geeft kijkje achter de schermen rondom thuisduel van Ajax: 'Een heel zwaar seizoen'

Laatste update:

In de video van Akpom laat hij vanaf de dag van tevoren zien hoe hij zich voorbereidt op de wedstrijd. De spits van Ajax laat weten dat hij het fijn vindt om de tegenstander te analyseren. Akpom laat zien dat hij op zijn iPad naar fragmenten van het duel tussen Heracles Almelo en Almere City zit te kijken.

"Ik let vooral op de twee centrale verdedigers en de keeper", aldus de spits. "Ik wil zien hoe zij zich positioneren en welke loopacties ik zou kunnen maken om schade aan te richten." Vervolgens is te zien dat Akpom, in de uren voorafgaand aan het duel, met onder anderen Devyne Rensch en Carlos Forbs in de kleedkamer naar muziek zit te luisteren. Ook Kenneth Taylor en Kian Fitz-Jim komen voorbij.

Ajax won het thuisduel met 3-0 dankzij een hattrick van Steven Bergwijn, waardoor de vijfde plaats werd veiliggesteld. Omdat het de laatste thuiswedstrijd van het seizoen was, lopen de spelers na afloop een ereronde door de Johan Cruijff ArenA. Brian Brobbey en Jorrel Hato laten de persoonlijke prijzen die ze in de wacht hebben gesleept zien voor de camera van Akpom.

De aanvalsleider laat, als hij thuis is gekomen, zijn licht schijnen op het seizoen van de Amsterdammers. "Een goede 3-0 overwinning voor ons vandaag. Dat hadden we nodig om de vijfde plaats veilig te stellen, waardoor we aan het einde van het seizoen geen play-offs hoeven te spelen", aldus Akpom. "We wilden natuurlijk niet op de vijfde plaats eindigen, maar het was voor ons allemaal een heel zwaar seizoen."

"Ajax is de beste club van Nederland, maar dit seizoen kwamen we tekort. Al met al was het een positieve dag vandaag. De zon scheen, mijn familie was er en mijn zoontje kwam op het veld om wat te voetballen. Hij smeekte al een paar weken om het veld op te mogen. Dat was leuk voor hem."

Het wordt afwachten of Akpom komend seizoen ook nog bij Ajax speelt. De Amsterdammers zijn druk bezig met de komst van Wout Weghorst en Akpom zat afgelopen seizoen vaker op de bank dan hem lief was. Ajax wil hem in ieder geval niet vóór augustus laten gaan, aangezien de club het eind juli in de tweede voorronde van de Europa League opneemt tegen FK Vojvodina. Ajax wil dan nog over Akpom kunnen beschikken.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoord heeft Devin Haen binnen, maar stalt hem direct elders in Nederland
12
Ajax meldt zich voor Juventus-verdediger Daniele Rugani
48
Feyenoord deelt zoon van voormalig Eredivisie-cultheld eerste contract uit
0
Turkse pers niet op de hoogte: 'Nu moet Frenkie zijn verantwoordelijkheid nemen'
58
Ambitieuze club uit de MLS lijkt zich te mengen in strijd om Santiago Gimenez
49
Zaakwaarnemer bevestigt: Feyenoord in de markt voor Jeyland Mitchell
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Reacties