Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax en PSV getipt: 'Als er 10 miljoen wordt geboden, accepteren ze dat'

Laatste update:

Zijn zaakwaarnemer Gunter Thiebaut laat in gesprek met RTBF weten dat Van Crombrugge in eerste instantie hoopt toch tot een overeenkomst met Anderlecht te kunnen komen. De belangenbehartiger laat de deur echter ook open voor een vertrek: "Het is onmogelijk om te zeggen hoeveel hij waard is, zeker gezien deze pandemie. Maar als een club tien miljoen euro biedt, geloof ik dat Anderlecht het meteen accepteert!"

Transferadvies Van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'

Naast Ajax en PSV kan Van Crombrugge ook op belangstelling rekenen vanuit de Bundesliga en de Serie A: "Gezien Hendriks kwaliteiten, zou het logisch zijn dat zijn salaris wordt verhoogd. Ook omdat verschillende clubs concrete interesse hebben getoond. En dan niet als reservekeeper, daar zou hij niet mee akkoord gaan. Anderlecht weet dit ook en de club heeft hem al een voorstel gedaan. Dit vonden wij echter ontoereikend. We hopen dat we een compromis kunnen sluiten. Het is niet de bedoeling om te vertrekken, in tegendeel zelfs!"

"We zijn er niet op uit om meer druk bij het management van Anderlecht neer te leggen", gaat Thiebaut verder over de club die momenteel in financieel zwaar weer verkeert. "Ten eerste omdat we weten dat er in deze huidige crisis andere prioriteiten zijn, maar boven alles omdat er vanuit Hendrik, en ook vanuit mijzelf, veel respect is voor Vincent Kompany en Michael Verschueren (technisch directeur, red.). Zij hebben hem de kans gegeven om de volgende stap in zijn loopbaan te zetten. Voor Hendrik is respect het belangrijkste van allemaal en als zaakwaarnemer voel ik dat ook zo."

Denk jij dat Hendrik Van Crombrugge volgend seizoen in de Eredivisie speelt?

Meer nieuws

Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
10
Spandoek komt Denzel Dumfries duur te staan: rechtsback moet flink bedrag dokken
22
Pak 50x je inzet als FC Twente zondag wint van PEC Zwolle!
0
VZ Kort: PEC Zwolle heeft eerste transfervrije zomeraanwinst binnen
77
FC Twente presenteert twaalfvoudig international als eerste zomeraanwinst
22
Thomas Tuchel gaat definitief niet verder als trainer van Bayern München
42

Meer sportnieuws

Drop je voorspellingen ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties