Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft Gastón Ávila definitief binnen en maakt transfersom bekend

Laatste update:

"Veel mensen zeggen dat ik qua spel op Lisandro Martínez lijk", vertelt Ávila in gesprek met Ajax TV. "Hij is een geweldige voetballer en een groot voorbeeld. Ik heb hem eventjes ontmoet bij het Argentijnse elftal en hij is een geweldig persoon." Mislintat is zeer blij met de komst van de linksback naar Ajax, maar plaatst tevens een kanttekening. "Hij krijgt de vrijheid om zich aan te passen. We kunnen niet van hem verwachten dat hij de nieuwe Nicolás Tagliafico of is Lisandro Martínez is op het niveau toen ze vertrokken. Hij lijkt op Nico en Lisandro toen ze naar Ajax kwamen. Daarom krijgt hij alle vrijheid om zich aan te passen en verder te ontwikkelen."

De transfer van Ávila hing al een tijdje in de lucht. Toch was de vleugelverdediger niet de eerste keus van Mislintat. Hiroki Ito moest eigenlijk overkomen van VfB Stuttgart, maar de Japanner bleek te duur. Ajax bood tot 16 miljoen euro, waarna de Duitse club met een tegenbod zou komen. Dat gebeurde echter nooit, waardoor de Amsterdammers zich genoodzaakt voelden door te schakelen.

Daarnaast was Nicolas Tagliafico even in beeld, maar ook Olympique Lyon vroeg een bedrag wat men in de hoofdstad te hoog achtte. Hoewel Ávila voornamelijk als linksback optreedt, kan de linkspoot ook centraal achterin uit de voeten. De Argentijn lijkt zich echter op te maken voor een plekje op de linksachterpositie, daar Owen Wijndal en Anass Salah-Eddine op die plek teleurstellen en Jorrel Hato eerste keus blijft als linkercentrale verdediger. Ávila is in een hectische transferwindow de negende versterking voor de Amsterdammers. Eerder werden Branco van den Boomen, Benjamin Tahirovic, Diant Ramaj, Medic, Forbs Borges, Gaaei, Chuba Akpom en Sutalo binnengehengeld.

Tegenover alle aanwinsten stond het vertrek van sterkhouders Dusan Tadic, Jurriën Timber en Edson Álvarez, waar ook Mohamed Daramy, Calvin Bassey, Youri Regeer en Florian Grillitsch de deur in de Johan Cruijff ArenA achter zich dichttrokken. Met die uitgaande transfers werd de kas met ruim 113 miljoen euro gespekt. Ajax lijkt daarmee klaar op de transfermarkt, hoewel een eventueel vertrek van Mohammed Kudus nog beweging op zou kunnen leveren. James McAtee van Manchester City en Eduard Spertsyan van Krasnodar zouden dan in beeld komen als opvolgers.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Is Gastón Ávila een aanwinst voor Ajax?

Meer nieuws

Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
3
Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
191
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
12
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties