Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft zo iemand echt nodig, ook al komt hij dan van Feyenoord'

Laatste update:

Een goede technisch eindverantwoordelijke is belangrijk om een schip als Ajax varende te houden, denkt Endt. Daarvoor is volgens hem een 'uit de wol geverfde' kandidaat nodig, die er nu niet loopt. "Met alle respect voor Gerry Hamstra en Klaas-Jan Huntelaar (het huidige technische duo, red.), die het hebben moeten doen in moeilijke omstandigheden. Het is niet eenvoudig en niet een vak wat je van de ene op de andere dag in je vingers hebt. Enig talent is aan te bevelen, maar het heeft ook een enorm netwerk nodig. Dat is een kwestie van jaren", zegt Endt.

Arnesen, die tussen 1975 en 1981 als speler voor de Amsterdammers uitkwam, zou volgens Endt aan het profiel voldoen. De 66-jarige Deen behartigde tot voor kort de technische zaken bij Feyenoord, waar hij aan de kant werd gezet omdat hij niet kon garanderen dat hij ziektevrij bleef. Arnesen moest even daarvoor namelijk een stapje terugdoen vanwege een bacteriële infectie in zijn knie. "Bij Feyenoord heeft Arnesen fundamenteel goed werk verricht", zegt Endt. "Daar profiteert Feyenoord op dit ogenblik nog van. Hij heeft bij grote clubs (onder meer Chelsea en Tottenham Hotspur, red.) gewerkt, dus dat netwerk is er wel. En hij heeft het Ajax-DNA. Ook omdat hij de club kent, past hij makkelijk in het geheel."

Endt vraagt zich alleen af of Arnesen een dienstverband in Amsterdam op dit moment ziet zitten. "Op het moment slaat hij een golfballetje. Hij is wel weer hersteld van zijn knieprobleem, dus ik denk niet dat het aan zijn gezondheid ligt. Als ik hem goed ken - en ik ken hem redelijk goed - ligt het ook niet aan zijn gebrek aan ambitie. Maar misschien heeft hij na deze laatste ervaring gedacht dat het tijd is om helemaal niets te doen. Maar hij is door en door een voetbalbeest, hij volgt voetbal altijd. Dat kan Ajax goed gebruiken", aldus Endt.

Zie jij in Frank Arnesen een geschikt technisch directeur voor Ajax?

Meer nieuws

Pascal Jansen geeft antwoord op de vraag of Ajax hem heeft benaderd
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
8
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
6
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties