Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax maakt op Deadline Day komst van talentvolle verdediger bekend

Laatste update:

Butera had nog een contract tot medio 2024 bij Anderlecht, dat de jongeling zelf tevergeefs een aanbod deed om zijn aflopende verbintenis te verlengen. De linkspoot schopte het bij Anderlecht uiteindelijk niet tot de hoofdmacht. Wel mocht hij vorige winter voor het eerst mee op stage met het eerste elftal. In december liep hij echter een ernstige knieblessure op.

"Ik ben heel trots op mezelf en op mijn familie. Het een enorme kans en een droom voor elk kind om voor Ajax te spelen", zegt Butera tegenover het Amsterdamse clubkanaal. "Ik kijk ernaar uit om te knallen op het veld. Het is denk ik het perfecte moment om de overstap naar Ajax te maken. Ik kan mezelf nu eerst ontwikkelen bij Jong Ajax, waar mijn ploeggenoten en de trainer me veel zullen helpen. Zo kan ik kleine stapjes maken naar het eerste elftal."

Bij Ajax wordt Butera herenigd met Rayane Bounida, die eerder de overstap van Anderlecht naar Amsterdam maakte. "Ik heb veel contact gehad met Rayane, vroeger waren we beste vrienden." Butera omschrijft zichzelf als een 'strijder op het veld met een goede mentaliteit'. "Ik ben kalm aan de bal en heb een goed overzicht. Ik keek vroeger veel naar Sergio Ramos. Matthijs de Ligt is voor mij een van de grootste voorbeelden. Hij werd op jonge leeftijd aanvoerder van Ajax en speelt nu bij Bayern München."

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
189
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
17
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
14
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
10
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties