Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax Onder-19 poetst enorme blunder met prachtige treffers weg in Polen

Laatste update:

AFC Ajax Onder-19 heeft de zaak inmiddels weer omgekeerd, maar kwam in eerste instantie op achterstand door deze gruwelijke blunder! ??

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 31 oktober 2017

De hoofdrol voor het duel was voor doelman Issam El Maach, die er na een halfuur spelen voor zorgde dat Ajax op achterstand kwam. De bezoekers waren tot dat moment de bovenliggende partij en zagen onder meer een poging van Kaj Sierhuis van de lijn gehaald worden. De doelman trapte echter compleet over een onschuldige terugspeelbal van Navajo Bakboord heen, waardoor Ajax uit het niets tegen een achterstand aankeek. Via Sierhuis, die na een goede pass van Jurgen Ekkelenkamp uithaalde, werd de stand voor de rust nog genivelleerd en de Amsterdammers namen na rust afstand via een heerlijke goal van Darren Sidoel. De verdediger haalde van grote afstand uit en zag zijn bal het net in vliegen.

Even leek het erop dat Sidoel zelf zijn mooie treffer weer zou wegpoetsen door het veroorzaken van een strafschop, maar El Maach keerde de poging van elf meter. Sierhuis zorgde er tien minuten voor tijd voor dat het team van John Heitinga wat rustiger kon ademhalen: de spits nam de bal na een afgeslagen corner in één keer uit de lucht en schoot prachtig raak. Via invaller Victor Jensen werd het in de slotminuut ook nog 1-4.

Kaj Sierhuis, WAT EEN DOELPUNT! ??????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 31 oktober 2017

Denk jij dat Ajax Onder-19 door gaat bekeren?

Meer nieuws

'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
7
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
3
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
2
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties