Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-scouts zien Sylla belachelijke charge inzetten en later rood pakken

Laatste update:

Scheidsrechter Lawrence Visser spaarde Sylla nog in de eerste helft, toen de mandekker geel kreeg na een forse charge op Genk-aanvaller Joseph Paintsil. In de 75ste minuut kreeg de enkelvoudig international van Ivoorkust alsnog rood te zien, nadat hij zijn tweede gele kaart ontving voor een overtreding op Paul Onuachu. Vervolgens gooide Sylla een bal weg en maakte hij meerdere wegwerpgebaren. Teamgenoten konden hem maar nauwelijks in bedwang houden.

Onderweg naar de kleedkamer trapte Sylla ook nog eens tegen een deur aan. Na afloop van de verloren Belgische topper sprak de kersverse trainer Scott Parker op een persconferentie uitgebreid over zijn pupil. "Hij is jong, maar heeft enorm veel potentieel. Ik ben ook jong geweest en heb ook fouten gemaakt, maar dit was stom van hem. Ik wil passie zien, maar er is een lijn die je niet kan overschrijden. We zullen hem ondersteunen en proberen uit te leggen dat hij zijn emoties onder controle moet leren houden." Eerder dit seizoen kreeg Sylla rood tijdens de gewonnen topper tegen Anderlecht (0-1).

De reactie van de wisselspelers van Club sprak boekdelen.

Het Nieuwsblad meldde vrijdag al dat Ajax aanwezig zou zijn bij de Belgische topper om zowel Sylla als Genk-middenvelder Bilal El Khannouss te bekijken. Laatstgenoemde gaf de assist bij het derde doelpunt van de thuisploeg. Of Ajax na de rode kaart van Sylla nog concreet gaat worden valt te betwijfelen. De linkspoot beschikt bij Club over een langdurig contract tot medio 2026. De Telegraaf berichtte daarnaast al dat Ajax bezig is met het voorbereiden van een bod op Leonardo Balerdi van Olympique Marseille.

Jupiler Pro League
Racing Genk
3 - 1
Club Brugge

Meer nieuws

Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
3
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
4
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
24
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
8
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties