Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax-speler krijgt lof: 'Er waren ernstige twijfels, nu heeft hij ons overtuigd'

Laatste update:

Presentatrice Hélène Hendriks haalt een quote van keeperstrainer Frans Hoek aan, die in gesprek met Voetbal International aangaf dat Ramaj volgens hem gemaakt is voor het moderne voetbal. Vervolgens vraagt ze of Kieft en Jansma het daarmee eens zijn.

"Het is een keeper in de stijl van Ter Stegen, bij Barcelona", begint Kieft. "Ik vind het echt een heel goede keeper." Jansma haakt daarop in. "In het begin werd er ernstig getwijfeld aan zijn kwaliteiten, maar hij heeft ons inmiddels wel overtuigd."

Iets wat veel Nederlandse analisten volgens Kieft belangrijk vinden, is dat de keeper van een Nederlandse ploeg moet kunnen meevoetballen met zijn ploeg. De voormalig Ajacied ziet dat Ramaj ook over die kwaliteit beschikt. "Hij heeft een vrij goede trap ook."

Verder denkt Kieft dat de veldbezetting vooral belangrijk is voor Ajax donderdagavond in het cruciale duel met AEK. "Je moet gewoon geduld hebben. Ze willen wel graag naar voren altijd, maar de afgelopen maanden hebben we gezien hoe kwetsbaar ze zijn achterin. Dus die veldbezetting is wel vrij belangrijk."

Aanvoerder Jorrel Hato
Ajax moet winnen om Europees te overwinteren. Dat doet de club met de nog maar zeventienjarige Jorrel Hato als aanvoerder. Bij ESPN licht trainer Van 't Schip die keuze toe. "Hij is de meest stabiele speler in de afgelopen periode", aldus de Ajax-trainer. "Hij heeft ook de meeste wedstrijden gespeeld."

"Hij spreekt de taal natuurlijk ook, Nederlands en Engels. En daarnaast is het een jongen die al een groot verantwoordelijkheidsgevoel heeft. In de traditie van Ajax, met jonge aanvoerders als De Ligt en Van Basten en noem maar op, vind ik dat hij daar in ieder geval in deze wedstrijd aan toe is", besluit Van 't Schip.

Europa League
Ajax
3 - 1
AEK Athene

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als PSV zondag thuis wint van Sparta Rotterdam!
0
Ajax deelt uitstekend nieuws over Brobbey, Henderson en Berghuis
7
De Telegraaf en Romano weten het zeker: Van Bommel vertrekt bij Royal Antwerp
29
Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
15
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
6
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties