Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax staat voor weerzien met 'angstgegner': 'Ze keken best anders uit hun ogen'

Laatste update:

"Juventus was een soort angstgegner. In de finale waren we er nog dicht bij met strafschoppen, maar daarna werd het het Juventus van Zinédine Zidane, Christian Vieri en Didier Deschamps. Echt een goed team", blikt De Boer terug in gesprek met de NOS. In de jaren na die finale begonnen de verhalen dat de spelers van Juventus doping zouden hebben gebruikt ook steeds hardnekkiger rond te gaan: "Nu denk ik ook: ze keken best anders uit hun ogen. Ik voel me wel genaaid, ja", vertelt Musampa daarover. "Zeker, daar baal je wel van natuurlijk", voegt De Boer toe.

Voor Ajax betekent het kwartfinale-tweeluik van dit seizoen dus een kans om revanche te nemen. Het team van trainer Erik ten Hag zal dan wel moeten zien af te rekenen met een geroutineerd en defensief sterke tegenstander: "Zij voetballen echt uit hun kracht, dat is verdedigen. Daardoor heb je altijd het gevoel dat je overheerst", vervolgt Musampa. Hij krijgt bijval van De Boer: "Maar als je dan bij hun zestien komt, pakken ze de bal en zetten ze zo snel mogelijk hun spitsen aan het werk."

Sterspeler Cristiano Ronaldo was vanwege een blessure eerst een twijfelgeval voor de heenwedstrijd in de Johan Cruijff ArenA, maar het lijkt erop dat de Portugees 'gewoon' van de partij zal zijn. De Boer denkt dat het lastig wordt om Ronaldo af te stoppen: "Je moet hem geen centimeter ruimte geven. Het is hopen op een topdag van Ajax en dat Juventus wat minder speelt. Ajax heeft de kwaliteiten om het elke tegenstander moeilijk te maken."

Denk jij dat Ajax zich gaat 'revancheren'?

Meer nieuws

Onana pakt penalty, wordt in rebound vol getorpedeerd én krijgt fans op zijn dak
3
Live meepraten in de oefeninterlands: België - Luxemburg
1
Roemenië schrijft vlak voor start EK historie met gelijkspel tegen dwergstaat
9
'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
4
Ajax kan dankzij doorverkooppercentage zeer snel opnieuw gaan cashen
19
Tedesco wijst Casteels aan als eerste doelman België, dat blessurezorgen kent
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties