Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax stelt aangekondigde beslissing uit en bekijkt nieuwe transferoptie

Laatste update:

Ruiter is donderdagmiddag op de training al getest door Ajax en vrijdag zou besloten worden of hij een contract krijgt voor de rest van het seizoen. Vrijdagavond lijkt er nog altijd geen definitief besluit te zijn genomen, en het nog maar zeer de vraag of Ruiter aan het wensenlijstje van Ajax voldoet. De koploper van de Eredivisie heeft een heus keepersprobleem, daar zowel Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg als Jay Gorter geblesseerd zijn. Ruiter zag zijn contract bij Willem II ruim een maand geleden ontbonden worden.

Van der Kraan komt het videoitem van De Telegraaf met een update rondom de keeperssituatie bij Ajax. "Of Robbin Ruiter een logische keuze voor Ajax zou zijn? Ik zag André Onana gister (tegen AZ, red.) ter aarde storten. Toen dacht ik wel: gaat het nu gebeuren, een jongetje van zeventien (Charlie Setford, red.) op doel? Ze hebben die Engelsman in opleiding, maar gaan we die op doel krijgen? Ik denk dat Ajax heel snel op zoek gaat naar een keeper met internationale ervaring."

"De optie Ruiter ligt voor de hand, maar als je in de Champions League speelt en je wil elk risico vermijden, dan zoekt Ajax natuurlijk nog even verder", vervolgt de journalist. "Ik heb begrepen van onze Ajax-watcher, Mike Verweij, dat er op dit moment ook andere opties liggen. De beslissing over Ruiter is uitgesteld en Ajax kijkt of ze nog een iets meer internationaal ervaren doelman kunnen vinden", aldus Van der Kraan. Eerder op de dag maakte De Telegraaf al bekend dat ook doelman Prezmyslaw Tyton in de gaten wordt gehouden.

-

Meer nieuws

Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
4
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 de Eerste Divisie wonnen?
6
Mikautadze teruggefloten na zeer fel interview over Ajax: 'Niet veel van waar'
7
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
'Hij wil absoluut niet meer terug naar Ajax en Ajax rekent ook niet meer op hem'
18
Deze 10 voetbalvrouwen maken kans op de titel WAG 2024!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties