Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax zat naast drie andere clubs op tribune voor sensationele Arsenal-huurling'

Laatste update:

De in New York geboren Balogun, die zijn jeugdinterlands speelt voor Engeland, is bezig aan een zeer succesvol seizoen bij Reims. De centrumspits was in 28 wedstrijden voor de Franse club reeds zeventien keer trefzeker en gaf daarnaast twee assists. Daarmee houdt hij voormalig Ajacied Kaj Sierhuis, die onlangs terugkeerde van een zware kruisbandblessure, achter zich op de bank. Bij Arsenal ligt Balogun nog vast tot medio 2025, al heeft hij in Londen met Gabriel Jesus en Eddie Nketiah twee geduchte concurrenten voor de spitspositie.

Volgens diverse Italiaanse media, die AC Milan ook tot de gegadigden rekenen, mag Balogun komende zomer voor een bedrag van 20 tot 25 miljoen euro vertrekken. Transfermarkt schat zijn marktwaarde in op zo'n veertien miljoen euro, maar de laatste update dateert van 2 november. Sierhuis sprak onlangs tijdens een interview met Ajax Showtime lovend over de rechtspoot. "Ik denk dat we elkaar wel beter maken en scherp houden. Hij heeft hele specifieke kwaliteiten en ik denk dat dat misschien precies de kwaliteiten zijn waar ik iets minder over beschik."

Of Ajax komende zomer weer bereid is om de portemonnee te trekken voor een spits is nog maar de vraag. Afgelopen zomer betaalden de Amsterdammers zo'n achttien miljoen euro voor Brian Brobbey, die dat bedrag tot dusver nog niet weet te rechtvaardigen. Brobbey heeft met twaalf doelpunten en drie assists in 1.533 speelminuten geen slecht gemiddelde, maar wist in de Johan Cruijff ArenA nog geen vaste basisplaats te veroveren. Onder hoofdtrainer John Heitinga moet de fysiek sterke spits het vooral doen met korte invalbeurten.

Ligue 1
AS Monaco
0 - 1
Stade de Reims

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties