Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Al-Nassr presenteert sterspeler uit de Ligue 1 als volgende grote aanwinst

Laatste update:

Fofana ontpopte zich het afgelopen seizoen tot een van de betere spelers van het afgelopen Ligue 1-seizoen. Als centrale middenvelder en aanvoerder gold hij als motor in de succesformatie van trainer Franck Haise. Mede dankzij de verdedigende kwaliteiten van de achtvoudig Ivoriaans international en het scorend vermogen van Loïs Openda wisten de Noord-Fransen zich als nummer twee voor de groepsfase van de Champions League te plaatsen. Les Sang et Or eindigden op slechts één punt van kampioen Paris Saint-Germain.

Lens ziet na het vertrek van Openda, die opteerde voor een meerjarig contract bij RB Leipzig, zijn volgende sterspeler de club verlaten. Hun uitmuntende seizoen leverde het tweetal een nominatie op voor Speler van het Jaar in de Ligue 1, net als Jonathan David (Lille OSC), Lionel Messi (PSG) en de uiteindelijke winnaar Kylian Mbappé (PSG). Bij Al-Nassr wordt Fofana teamgenoot van onder meer Anderson Talisca en Cristiano Ronaldo, die afgelopen winter al in Riyad neerstreek. Daarnaast legde de Saudi's ook Marcelo Brozovic vast. De Kroaat kwam deze zomer over van Internazionale.

Alex Telles
Fofana zal deze zomer niet de laatste inkomende transfer van Al-Nassr zijn. Transfermarktexpert Fabrizio Romano schreef eerder op de dinsdag nog dat Alex Telles zeer waarschijnlijk de volgende grote aanwinst wordt voor de club. Al-Nassr heeft een mondeling akkoord bereikt met Manchester United, waar de dertigjarige Braziliaan tot medio 2024 vastligt. De linkervleugelverdediger gaat zodoende herenigd worden met Ronaldo. De twee Portugeestaligen stonden in het seizoen 2021/22 allebei onder contract bij Manchester United.

Meer nieuws

Brighton mengt zich in de strijd om handtekening Crysencio Summerville
3
'Franse promovendus Auxerre in gesprek met bij Ajax vertrekkende Ar'Jany Martha'
7
Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
34
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
18
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
60

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties