Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Jong Ajax-doelman Charlie Setford gaat gruwelijk de fout in tegen Roda JC

Laatste update:

Centrumverdediger Olaf Gorter leek kort daarvoor al in de fout te gaan, maar kon de bal nog op tijd naar Setford passen. De pas negentienjarige keeper dribbelde vervolgens zijn eigen strafschopgebied uit, maar ging daarbij in de fout. Sejk schoot vervolgens raak in een leeg doel, tot frustratie van Setford en zijn ploeggenoten.

Hans Kraay junior reageert bij ESPN op de flater van Setford. "De bal wordt heel slecht teruggespeeld, maar je kan hem toch gewoon een jetser geven? Hij moet niet aan de wandel gaan, hij moet hem in een keer wegrossen."

Jong Ajax kwam de fout van Setford overigens snel te boven. Slechts vier minuten na de 0-1 van Roda JC tekende Silvano Vos namelijk voor de gelijkmaker op Sportpark De Toekomst.

Belangrijk duel


Roda JC bezet met nog drie speelronden te gaan in de Keuken Kampioen Divisie de tweede plaats. Deze plaats geeft aan het einde van het seizoen recht op rechtstreekse promotie naar de Eredivisie.

Koploper Willem II komt vrijdagavond op eigen veld uit tegen nummer drie FC Groningen, dat vier punten minder heeft verzameld dan de concurrent uit Tilburg. Bij winst verzekert Willem II zich van promotie naar de Eredivisie.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
9
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
12
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
33
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties