Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alaba wordt overschat, hij is zeker geen vijftig miljoen euro waard'

Laatste update:

Frenkie Schinkels, een geboren Rotterdammer met Oostenrijkse roots en actief als technisch directeur bij Sankt Pölten, vindt het echter wel meevallen met de kwaliteiten van Alaba. "Ik zal je wat zeggen: David Alaba wordt overschat. Hij is goed, zeker, maar geen wereldklasse", verklaart hij in gesprek met de NOS.

"Bij Bayern speelt hij niet voor niets in de verdediging", gaat Schinkels verder op de staatsomroep. "Bij Oostenrijk staat hij op het middenveld. Hij is een echte teamspeler, heel constant, haalt altijd een zeven. Maar hij is geen 50 miljoen euro waard." Liever ziet Schinkels Arnautovic aan het werk. "Hij is een type zoals ik, heeft overal schijt aan. Maar hij kan wel wedstrijden beslissen. Arnautovic werd lang uitgekotst in Oostenrijk, maar inmiddels houdt iedereen van hem."

-

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
1
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
32
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
101
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
41
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties