Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Alex Pastoor lijkt te vertrekken bij Almere; club ziet mogelijke opvolger in KKD

Laatste update:

Kruys staat sinds medio 2022 aan het roer in Venlo. In zijn eerste seizoen eindigde hij als zevende met de Venlonaren, momenteel staat de club tiende in de Keuken Kampioen Divisie. Zijn contract loopt komende zomer af, en hij heeft besloten om niet te verlengen. John Lammers volgt hem op.

In maart werd al bekend dat Heerenveen zowel Maurice Steijn als Kruys op het lijstje heeft staan om vanaf volgend seizoen trainer te worden in Friesland. Kees van Wonderen, die nu nog voor de groep staat, vertrekt na dit seizoen namelijk.

Maar Kruys lijkt meerdere opties te hebben: ook Almere en NAC zijn volgens De Telegraaf geïnteresseerd in hem.

Almere, de huidige nummer twaalf van de Eredivisie, lijkt Alex Pastoor na dit seizoen kwijt te raken als trainer. Pastoor wil zijn aflopende contract voorlopig niet gaan verlengen, en daardoor is de club zich aan het oriënteren op een opvolger.

Pastoor promoveerde afgelopen seizoen verrassend met de club uit Flevoland naar de Eredivisie. Het lijkt er bovendien op dat Almere zich in het eerste seizoen op het hoogste niveau meteen gaat handhaven.

Jean-Paul van Gastel vertrekt na dit seizoen bij NAC Breda. Zijn tot komende zomer lopende contract wordt niet verlengd, omdat hij een voetbalavontuur in het buitenland wil aangaan. Kruys zou dus zijn opvolger kunnen worden bij de huidige nummer zeven van de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
63
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties