Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Alliantie krijgt vorm: Feyenoord werkt aan directe versterkingen voor partner'

Laatste update:

Eerder wist 1908.nl al te melden dat de twintigjarige verdediger Antef Tsoungui, die onlangs overkwam van Brighton & Hove Albion, in het komende seizoen voor de Schapenkoppen gaat spelen. De verwachting is dat beide clubs die huurtransfer op korte termijn gaan bevestigen. Verder zou Feyenoord de Venezolaanse rechtsback Jon Aramburu (20) willen strikken bij het Spaanse Real Unión, om hem vervolgens te stallen in Dordrecht. De verdediger maakte afgelopen week zijn basisdebuut als international van zijn geboorteland.

Naast de naam van Bosschaart, die al bekend is in Nederland, gaan er donderdag drie nieuwe spelersnamen rond. Feyenoord wil Dordrecht helpen René Kriwak te overtuigen. De 24-jarige spits kan transfervrij overkomen van SK Rapid Wien, dat reeds toestemming heeft gegeven. De Oostenrijker zelf moet nog wel zijn jawoord geven. Dordrecht zal het salaris van Kriwak vervolgens zelf gaan betalen. Datzelfde geldt voor het loonstrookje van de Amerikaanse linksback John Hilton, die momenteel speelt voor de Koninklijke HFC uit Haarlem. Mogelijk helpen de Rotterdammers wel mee aan de vergoeding voor de linkspoot.

Tot slot hoopt Feyenoord Ilias Sebaoui over te nemen van Beerschot. De 21-jarige aanvallende middenvelder staat bij de Belgische tweededivisionist nog tot medio 2025 onder contract, waardoor er een transfersom op tafel moet komen. Mocht de Marokkaans international overkomen van Beerschot, gaat Feyenoord hem direct verhuren aan Dordrecht. De Rotterdammers gaan in dat geval zijn salaris betalen. Van alle genoemde namen lijken met name Tsoungui, Aramburu en Sebaoui daadwerkelijk kans te maken op een toekomst in De Kuip.

Is dit een gunstige samenwerking voor Feyenoord?

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
183
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
14
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties