Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax wint bij FC Volendam, dat definitief degradeert uit de Eredivisie

Laatste update:

Al in de eerste tien minuten van het duel kwam Ajax goed weg. Gerónimo Rulli maakte een overtreding in het strafschopgebied, maar gelukkig voor hem was eerder in de aanval buitenspel geconstateerd, waardoor de bal uiteindelijk niet op de stip ging.

Na twee grote kansen van Brobbey wist Taylor uiteindelijk de score te openen. Akpom legde op de rand van de zestien klaar voor Taylor, die de bal knap in de kruising plaatste: 0-1.

Na 35 minuten kreeg Volendam een grote kans op de gelijkmaker. Zach Booth gaf de bal voor vanaf de zijkant, waar Vivaldo Semedo vrij in kon koppen. Zijn vizier stond echter niet op scherp en de bal verdween over het doel.

Al snel in de tweede helft leek het dan toch 1-1 te worden. Een lange bal van achteruit werd niet onderschept door Josip Sutalo, waarna Darius Johnson de bal oog in oog met Rulli op de paal lobde.

Ondanks de moeizame start in de tweede helft, kwam Ajax na 58 minuten spelen toch op een 0-2 voorsprong. Mika Godts zette goed door aan de zijkant, waarna zijn voorzet via Mio Backhaus voor de voeten van Akpom viel. De Engelsman tikte binnen en maakte zijn elfde van het seizoen.

Twintig minuten voor tijd prikte Brobbey ook zijn doelpuntje nog mee. De spits pakte de bal af van Damon Mirani, die met veel pijn achterbleef. Hij kapte vervolgens naar zijn linkerbeen en haalde uit in de verre hoek: 0-3.

Jordan Henderson liet ook zijn klasse nog even zien. De Engelsman gaf de bal diep op Taylor, die vervolgens met links uithaalde in de korte hoek en er 0-4 van maakte.

Ook dat bleek uiteindelijk niet de eindstand te zijn in Volendam. Benamar kopte op aangeven van Booth de 1-4 nog binnen, na twijfelachtig verdedigen van Sutalo.

Door het verlies tegen Ajax is Volendam nu officieel gedegradeerd. De club kan Excelsior, dat zestiende staat, niet meer inhalen en mag zich gaan opmaken voor de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
3
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
4
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
12
AC Milan gaat mede door schitterende goal ex-PSV'er kansloos onderuit in Turijn
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Arne Slot wacht emotionele middag in De Kuip
2
Bundesliga-sensatie is na fenomenale reeks voor 65 miljoen euro op te halen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties