Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Almere City heeft eindelijk beet en pikt nieuwe spits op in België

Laatste update:

Robinet tekende vorig jaar zomer een contract in Oostende tot medio 2026, maar hij trekt dus nu al de deur achter zich dicht. Hij kwam geen enkele keer in actie namens de Belgische ploeg, aangezien hij een dag na het tekenen van zijn contract al werd verhuurd aan Nancy. De spits kwam afgelopen seizoen tot dertig wedstrijden in de Championnat National, het derde niveau van Frankrijk. Hierin scoorde Robinet negen keer en gaf hij één assist.

Namens Châteauroux scoorde Robinet in het seizoen ervoor achttien keer in 33 wedstrijden. Daarvoor speelde de spits voor nog drie andere clubs uit zijn vaderland: Stade Lavallois, FC Villefranche en FC Sochaux. Verder was Robinet jeugdinternational bij Frankrijk Onder 20, waarvoor hij vier keer in actie kwam.

Almere City komt komend seizoen voor het eerst uit in de Eredivisie, nadat de club ten koste van FC Emmen promoveerde in de play-offs om promotie/degradatie. Maandag 10 juli begint de voorbereiding voor de ploeg uit Flevoland en de eerste oefenwedstrijd is op 15 juli tegen Blau-Weiss Lohne uit Duitsland. De kersverse Eredivisionist opent de competitie op zondag 13 augustus thuis tegen FC Twente.

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
7
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
11
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
19
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties