Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als hij echt naar Real Madrid zou gaan, zou hij zich moeiteloos aanpassen'

Laatste update:

"Ik zou voor een jonge voetballer als Kylian Mbappé gaan", zo stelt McManaman, die in het verleden onder meer voor Real Madrid uitkwam, in aanloop naar de Champions League-clash tussen beide clubs in Londen. "Het is erg moeilijk om Kane aan te trekken. De prijs van een voetballer heden ten dage is gekkenwerk. Voor een voetballer als Kane moet je tweehonderd miljoen euro betalen. Ik begrijp dat soort cijfers niet."

McManaman denkt niet dat Kane aanpassingsproblemen zou hebben als hij naar Real Madrid zou vertrekken. De oud-middenvelder blikt positief terug op zijn periode in de Spaanse hoofdstad, waar hij meer dan 150 duels speelde en diverse prijzen pakte. "In Engeland zijn de clubs erg professioneel, het is geweldig om daar te spelen. Daarnaast is zijn familie gelukkig in Londen, hij kan daar blijven."

"Als hij echt naar Real Madrid zou gaan, zou hij zich moeiteloos aanpassen. Cristiano Ronaldo, Luka Modric en andere spelers spreken Engels en kunnen Kane helpen. Madrid is ook een mooie stad." Kane, 24 jaar, ondertekende elf maanden geleden een nieuw contract met Tottenham tot de zomer van 2022. In 177 officiële duels voor de Londense club was hij goed voor liefst 112 treffers.

-
Harry Kane zou slagen bij Real Madrid

Meer nieuws

Player of the Season-award gaat voor vijfde keer op rij naar Man City-speler
0
Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
2
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
13
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties