Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'

Laatste update:

"Hij is atletisch, sterk en heeft scorend vermogen", zegt Van der Meijde. "Dat kan Ajax op dit moment wel gebruiken." Metinho staat na 61 officiële wedstrijden op het hoogste niveau overigens op 8 goals en 5 assists. 24 duels daarvan speelde hij dit seizoen voor Sparta. Vorig jaar kwam hij op huurbasis uit voor Lommel SK in België.

"Ajax heeft alleen niet heel veel geld om spelers uit het buitenland te halen, denk ik", zegt Van der Meijde. Presentator Wilfred Genee haalt aan dat Troyes onderdeel is van de City Football Group. De kans lijkt daarom klein dat een groot talent als Metinho, die in potentie een geschikte speler voor het vlaggenschip Manchester City is, in deze fase verkocht zal worden.

Perez in Dit was het Weekend


Een dag eerder sprak Kenneth Perez in Dit was het Weekend op ESPN ook al lovende woorden over Metinho. "Hij was lekker aan het voetballen", aldus de Deen. "Misschien kreeg hij ook wat meer ruimte dan hij had kunnen verwachten tegen PSV", zo doelde Perez op het iets minder scherpe optreden van de Eindhovenaren in hun kampioenswedstrijd.

Perez zag Metinho zowel in balbezit als in het veroveren daarvan uitblinken. "Hij was steeds heel handig en slim aan de bal. Die goal in de achtste minuut maakt hij ook heel erg goed af. Ik vind het een prettige speler om naar te kijken."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
6
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
1
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
16
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
8
'Ajax-top negeerde alle scoutingsrapporten in periode onder Sven Mislintat'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties