Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Als je hoort dat Ajax interesse heeft, bloeien die oude herinneringen weer op'

Laatste update:

Tot voor kort was Emanuelson als trainer actief bij FC Utrecht, waar hij onder meer assistent was van Henk Fraser. In 2022 sloot de geboren Amsterdammer zijn spelersloopbaan af in de Galgenwaard, waarna hij meteen toetrad tot de technische staf van de club. Bij de Domstedelingen was hij betrokken bij het eerste en werkte hij als individueel trainer voor spelers van Jong FC Utrecht, Utrecht Onder 18 en Utrecht Onder 17.

"Ik vind het heel erg leuk om terug te keren", laat Emanuelson weten op de clubsite van Ajax. "Als achtjarig jongetje liep ik al bij De Meer binnen en als je dan hoort dat Ajax interesse heeft, dan bloeien die oude herinneringen weer op. Ik ben hartstikke blij om terug te zijn. Binnen de staf van Jong Ajax wil ik mijn creativiteit overbrengen op de talenten, zowel binnen als buiten het veld. Ik heb heel veel zin om mijn kennis te delen met de spelers."

Als speler was Emanuelson langere tijd actief in Italië. Nadat hij zich vanuit de jeugdopleiding van Ajax wist te ontwikkelen tot vaste kracht in het eerste elftal, volgde een transfer naar AC Milan. De zeventienvoudig international van Oranje speelde daarna achtereenvolgens voor Fulham, AS Roma, Atalanta, Hellas Verona, Sheffield Wednesday en FC Utrecht. Emanuelson wist met Ajax onder meer drie keer de TOTO KNVB Beker te winnen.

Is Urby Emanuelson een toegevoegde waarde voor de staf van Jong Ajax?

Meer nieuws

Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Naam uit de Premier League getipt aan Feyenoord: 'Geweldige veldtrainer'
7
Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties