Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ambitieus Hertha BSC betaalt AC Milan minimaal 27 miljoen euro

Laatste update:

Milan nam Piatek een jaar geleden voor bijna veertig miljoen euro over van Genoa. De 24-jarige spits kende met zes doelpunten in zijn eerste zeven Serie A-wedstrijden in Milanese dienst nog een hoopvolle start, maar Piatek wist dit gemiddelde niet vol te houden. In het restant van het seizoen kwamen hier slechts drie treffers bij en in de huidige voetbaljaargang staat de teller op vier goals in achttien optredens.

Met de komst van Zlatan Ibrahimovic kreeg Piatek er onlangs bovendien een concurrent van naam bij en ook Rafael Leão en Ante Rebic beginnen zich voorin te roeren bij i Rossoneri. Milan kan de inkomsten met het oog op de Financial Fair Play-reglementen bovendien goed gebruiken en heeft daarom ingestemd met een snel vertrek van Piatek, die de afgelopen weken ook werd genoemd bij onder meer Tottenham Hotspur.

De spits komt in Berlijn terecht bij een ambitieuze club, die in de komende jaren onder leiding van investeerder Lars Windhorst hoge ogen wil gaan gooien in de Bundesliga. Om dit te bewerkstelligen werd onlangs al 25 miljoen neergelegd om Lucas Tousart los te weken bij Olympique Lyon. Hij was tot de komst van Piatek de duurste aankoop uit de clubgeschiedenis. De ploeg van trainer Jürgen Klinsmann bezet momenteel de dertiende plek in de Bundesliga.

Een goede stap voor Krzysztof Piatek?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties