Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Amrabat schrijft 'miskoop' Ajax niet af: 'Geloof me, hij heeft echt kwaliteiten'

Laatste update:

AEK wist de kwetsbaar ogende defensie van Ajax slechts eenmaal te verschalken via een kopbal van Domagoj Vida. De Amsterdammers scoorden via een penalty van Steven Bergwijn, waardoor het 1-1 werd. Amrabat stelt na afloop tegenover ESPN onder de indruk te zijn geraakt van meerdere spelers bij Ajax.

Amrabat licht Sutalo in het bijzonder uit. De Kroaat geldt met een transfersom van maximaal 23,5 miljoen euro als de duurste verdediger uit de geschiedenis van Ajax, maar maakt tot nu toe een onzekere indruk. "Sutalo komt er wel hoor", benadrukt Amrabat desalniettemin.

"Geloof me, als Sutalo een beetje gaat acclimatiseren... Hij heeft echt wel kwaliteiten." Gastón Ávila, de partner centraal achterin van Sutalo, kreeg na afloop veel kritiek op het vele balverlies dat hij leed (29 keer). "Ávila moet wat minder risico in zijn spel leggen", zegt Amrabat. "Maar Ajax heeft wel spelers met potentie. Zeer zeker."

"En Berghuis blijft een goede speler. En Brobbey, wat een beest. Helemaal na wat hij afgelopen week heeft meegemaakt, vind ik het heel knap wat hij liet zien." Amrabat doelt op de botsing van Brobbey met RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen.

Zelf maakt Amrabat op 36-jarige leeftijd een ongekend fitte indruk. "We doen regelmatig fysieke tests. Dan sta ik overal in de top drie van alle spelers, dus dat zit wel goed."

Toch speelt de voormalig PSV'er niet alles. "Onze coach (Matias Almeyda, red.) rouleert heel veel, net als Roger Schmidt toen bij PSV. Onze trainer haalt regelmatig na 65 minuten alle vier de aanvallers eruit. 'Vers bloed', zegt hij dan. En het werkt. We hebben de dubbel gewonnen en we hebben weinig blessures. De coach weet wel wat hij doet."

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties