Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Anderlecht liep vijftien miljoen euro mis door 'pet en afgescheurde broek'

Laatste update:

Volgens de zaterdageditie van de Belgische krant reisde directeur Herman Van Holsbeeck eind juni met Stefano Okaka naar Milaan om een deal met Jiangsu Suning te beklinken. De Chinese club was bereid om vijftien miljoen euro voor de 27-jarige aanvaller te betalen én de Italiaan een jaarsalaris van maximaal vijf miljoen euro uit te keren, gedurende vier jaar.

De delegatie van Jiangsu Suning wilde Okaka echter nog even de hand schudden, alvorens de deal zou worden beklonken. Volgens Het Laatste Nieuws verprutste de aanvaller op dat moment zijn transfer. Hij zat onderuitgezakt in een stoel, met een pet op en hij droeg een gescheurde broek. De Chinese onderhandelaars deden prompt een jaar van het contract af. Okaka reageerde fel en dat viel niet in goede aarde; de deal werd meteen afgeblazen. Van Holsbeeck en Okaka konden onverrichter zake naar Brussel terugkeren, zo klinkt het.

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
0
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
46
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties