Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Andrea Pirlo meldt zich spoedig in de Eredivisie met bod van 1,5 miljoen euro

Laatste update:

Mbuyamba is persoonlijk al akkoord met Sampdoria en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Italië. De rechtspoot komt uit de jeugd van MVV Maastricht, maar liet Limburg in de zomer van 2019 achter zich voor een transfer naar de jeugdopleiding van Barcelona, dat drie ton voor zijn diensten betaalde. Een jaar later vertrok Mbuyamba transfervrij naar Chelsea.

Daar kwam de Nederlands jeugdinternational tot 33 optredens in twee jaar. Afgelopen zomer vertrok hij voor een onbekend bedrag naar Volendam. Mbuyamba kwam tot dertig optredens namens het Andere Oranje, waarin hij goed was voor vijf doelpunten en één assist. Met zijn mogelijke transfer naar Sampdoria zou hij Nederland dus na één seizoen weer achter zich laten.

Sampdoria degradeerde vorig seizoen kansloos naar de Serie B. Blucerchiati eindigden op de twintigste plaats in de Serie A, liefst twaalf punten onder de degradatiestreep. Andrea Pirlo, die eerder deze zomer een contract voor twee seizoenen tekende bij Sampdoria, moet de club weer naar het hoogste niveau van Italië zien te krijgen. Dat gaat de legende mogelijk dus doen met Mbuyamba in de selectie.

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
2
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
6
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
30
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
9
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
26
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties