Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Woedende PSV-fans kondigen massale protestactie aan: 'Dit is schandalig!'

Laatste update:

"Puma en PSV lanceren met trots het nieuwe uittenue voor het seizoen 2024-2025. Het donkere shirt met opvallende felle kleuren is een verwijzing naar het testbeeld van Philips. Onze founding father die onlosmakelijk verbonden is met de opkomst van voetbal op TV", zo valt er te lezen op de clubwebsite.

"Het uittenue voor 2024-2025 is gebaseerd op het testbeeld, dat een iconische status in de TV-geschiedenis verwierf. Tegelijkertijd kijken Puma en PSV met het design naar de toekomst en naar de nieuwe generatie. De innoveerders van de toekomst."

Het tenue zal komende zondag, bij de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard, voor het eerst gedragen worden door de Eindhovenaren. Het grootste deel van de supporters van de kersverse kampioen van de Eredivisie gaat rond die wedstrijd protesteren tegen het tenue, zo valt te lezen op X.

Zij kunnen zich namelijk niet vinden in het feit dat het clublogo niet de traditionele clubkleuren bevat, maar in de felle gele kleuren op de borst is geprint.

"Je club na zo'n jaar associëren met een testbeeld waar niemand naar kijkt is schandalig. We zijn de beste club van dit jaar en met wat mazzel de komende jaren, en jezelf dan zo wegzetten. Triest", zo luidt een reactie van een supporter.

Vervolgens wordt er een oproep tot protest verspreid. "Niet groen, niet paars, maar rood en wit! Neem daarom je retro PSV-shirt mee naar Sittard en houd het omhoog bij opkomst! Samen laten we zien dat er maar één logo is!", zo valt te lezen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
0
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
0
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
11
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties