Arnaut Danjuma blijft scoren en redt Villarreal in minuut 95

Villarreal had in de eerste helft weliswaar 75 procent balbezit, maar had tegelijkertijd geen grip op Anthony Choco Lozano. De aanvaller van de bezoekers sloeg tweemaal in de eerste helft toe: na een kwartier spelen en op slag van rust, enkele minuten na de 1-1 van Pau Torres. Lozano completeerde na 52 minuten spelen zijn hattrick door na een razendsnelle aanval ook de 1-3 voor zijn rekening te nemen.

Villarreal drong aan en was via een verwoestend schot van Samu Chukwueze op de lat dicht bij de 2-3. Het was uiteindelijk Boulaye Dia die een belangrijke rol in de comeback van de thuisploeg speelde. De invaller zorgde tien minuten voor tijd na een voorzet van Serge Aurier bij de eerste paal voor de 2-3 en in de extra tijd kopte hij de bal goed door richting Danjuma. De aanvaller mikte de bal uit een moeilijke hoek diagonaal achter doelman Jeremías Ledesma. Daarmee voorkwam hij de derde competitienederlaag op rij.