Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

SC Heerenveen meldt zich om middenvelder over te nemen van PSV

Laatste update:

Jiménez speelt sinds 2011 in de jeugd van PSV, en is dit seizoen dus een vaste kracht op het Eindhovense middenveld. Zijn prima prestaties zijn in ieder geval in Heerenveen niet onopgemerkt gebleven.

De Friezen hebben zich gemeld voor de geboren Nijmegenaar, in de hoop hem komende zomer transfervrij over te kunnen nemen. Het contract van Jiménez loopt dan namelijk af.

Mylian Jiménez in duel met Maikel Kieftenbeld.

Toch kan Jiménez volgens het Eindhovens Dagblad ook kiezen voor een langer verblijf in Eindhoven, waar hij dan een 'mentorrol' zou krijgen bij Jong PSV. Daarbij heeft hij dan mogelijk ook nog uitzicht op meer.

Jiménez speelt normaal gesproken vaak als verdedigende middenvelder bij Jong PSV, maar speelde dit seizoen ook enkele duels als centrale verdediger. De verwachting is dat hij snel beslist over zijn toekomst.

Dit seizoen kwam de linkspoot tot dusver tot 31 duels in de Keuken Kampioen Divisie. Daarin was hij goed voor één goal en vijf assists.

Vrijdagavond komt Jiménez nog in actie met Jong PSV, dat dan op bezoek gaat bij ADO Den Haag. Mogelijk wordt dat dus zijn laatste competitieduel in het shirt van de Eindhovense beloften.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Steven Berghuis weggelegd in Farioli's Aja
5
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
10
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
5
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
8
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
21
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties