Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'

Laatste update:

Taylor kende met twee goals ook persoonlijk een uitstekende middag in Volendam. "Ik stond wat hoger op het veld", zoekt de middenvelder naar een verklaring. Ook de invulling van de aanval bij Ajax hielp Taylor, zo legt hij uit.

"We speelden met Brian Brobbey en Chuba Akpom voorin, twee balvaste spitsen waar ik heel goed 'onder' kan bewegen", vertelt Taylor. Akpom was goed voor een assist en een doelpunt. "Hij heeft een soort magneet."

Ajax strijdt de laatste weken van het seizoen om plek vijf in de Eredivisie. Ook FC Utrecht, dat zondagmiddag gelijktijdig aftrapte met Ajax, is daarvoor nog in de race. De Domstedelingen wonnen met 1-0 van Vitesse en staan nu zesde, drie punten achter nummer vijf Ajax.

Dat zag ook Taylor toen de middenvelder na de wedstrijd op zijn telefoon kijk. "Ik kijk eigenlijk altijd naar de uitslagen", zegt de Ajacied, die de vraag krijgt of hij ook keek of zijn vriendin had geappt. "Nee, nee, nee", lacht hij. "Toevallig had ze wel geappt."

"Ik kijk vaak naar standen van wedstrijden. Dan zet ik een sterretje aan bij bepaalde wedstrijden, zoals bijvoorbeeld bij Royal Antwerp FC. Die speelden om half twee tegen Club Brugge. Dan houd ik in de gaten wat Owen (Wijndal, red.) doet." De linksback is door Ajax verhuurd aan Antwerp, dat overigens met 1-2 verloor van Club Brugge.

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
2
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
5
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
10
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
13
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties